Wines:
Apéritif: Crémant de Loire, Domaine de Nerleux
2006 Expression de Gneiss, Muscadet Sèvre-et-Maine, Domaine de l'Ecu, Guy Bossard
2005 Touraine Azay-le-Rideau, Pascal Pibaleau
2005 Sancerre, Cuvée d'Antan, Domaine Henri Bourgeois
Sign outside the Bourgeois tasting room, Chavignol
2006 Les Châtains, Saumur-Champigny, Domaine de Nerleux, Régis Neau
2006 Le Haut de la Butte, Bourgueil, Domaine de la Butte, Jacky Blot
2005 Coteau de Noire, Chinon, Philippe Alliet
2006 Chaume, Coteaux du Layon, Château-Pierre-Bise, Claude and Joëlle Papin
Menu:
Scottish girolles risotto with roast organic salmon
Duo of English free range duck
with potato torte and seasonal vegetables
Tarte Tatin with Creme Chantilly
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